Motor diagnostics

Ei enää ennalta arvaamattomia konerikkoja

Dieselkoneisia laivoja käyttävät kuljetus ja logistiikkayritykset, ovat äärettömän riippuvaisia aikataulussa pysymisestä. Junat, merialukset ja kuljetuskalusto kuten rekkaliikenne, vikaantuessaan aiheuttaa merkittäviä taloudellisia kuluja. JAQUET järjestelmät auttavat omistajia ennaltaehkäisemään nämä taloudelliset menetykset. Tarkkailemalla moottoria ALPHABOX diagnostiikkajärjestelmälllä, voidaan tuleva konerikko havaita riittävän ajoissa. Järjestelmä pystyy havaitsemaan tulevat ongelmat moottorille hyvissä ajoin ja antaa näin sinulle aikaa suunnitella huoltojakson, estääksesi konevian kokonaan.

Pidennetty moottorin elinikä tuo nopean takaisinmaksun sijoitukselle

ALPHABOX on  kustannustehokas moottorin diagnostiikkajärjestelmä jossa on tehokkaat toiminnot. Se on helppo jälkiasentaa (retro-fit) kaikkiin polttomoottoreihin ja tarjoaa kattavan kokonaiskuvan moottorin ”terveystilasta”. Järjestelmä ei rajoitu pelkkään moottoriosaan, vaan kattaa myös koko voimansiirron seurannan, jossa ALPHABOX seuranta perustuu  kampiakselin akustisen dynamiikkan analysointiin. Järjestelmä auttaa laivastojen omistajia optimoimaan huoltojaksot, pidentämään kaluston käyttöikää ja ehkäisemään kalliit konerikot. Näin pienennetään merkittävästi sekä operationaalisia, että ylläpitokuluja.

Helppo asentaa ja ottaa käyttöön

jaquet-alphabox-software_0.600x0Vain yksi nopeusanturi riittää moottorin yleiskuvan seurantaan. Tarkan sylintekikohtaisen kuvan saamiseksi vaaditaan kaksi pyörimisnopeussensoria, toinen kiertokangelle ja toinen nokka-akselille. Järjestelmän sisäänrakennettu verkkopalvelin takaa helpon konfiguroinnin selainpohjasella asetustyökalulla. Toimii kaikissa laitteissa – Ei ohjelmistoasennuksia tietokoneelle tai muihin laitteisiin!

Kiinnostuitko?

Kysy lisää myynnistämme tai lataa esite.

Katso ALPHABOX tuote-esite tästä.
Ota yhteyttä / Contact Us

Jätä meille lyhyt viesti ja olemme yhteydessä mitä pikimmiten. <br><br> We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search