MK-Controls OyMK-Controls Oy ( Y-tunnus  0880762-6 ) on yksityinen, vuonna 1992 perustettu sähkö-, tele- ja ajoneuvoalan teknisten tuotteiden sekä sähkökomponenttien ja erilaisten elektronisten laitteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut yritys.

Asiakaspalvelu

Toimintamme perustana on asiakaspalvelumme asiantuntevuus. Tunnemme tuotteemme ja tarvittaessa etsimme asiakkaan tarpeisiin sopivat tuotteet, olipa tilausmäärä 1 tai 10 000 kappaletta.

Olittepa suuri tai pieni asiakkaamme, niin takaamme aina sama täyden kympin palvelu. Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme ja totea kuinka asiat onnistuvat kerrasta.

Vahva tuote- ja ratkaisuosaaminen

Tiedämme mitä myymme ja mihin tuotteitamme voidaan käyttää. Testaa asiantuntemuksemme ja huomaat että voit luottaa osaamiseemme.

Yksityiskohtainen palvelu ja bufferit

Varastoimme asiakaskohtaisesti sovittuja tuotteita riittävästi tarvettanne ajatellen. Voit siis luottaa siihen että saat sovittua tuotetta nopeasti ilman teollisuustuotteille ominaista 4-10 viikon toimitusaikaa.

Takuulla korkealaatuiset tuotteet

MKC on keskittynyt Eurooppalaisiin ja Yhdysvaltalaisiin laatutuotteisiin. Tuoteemme ovat kansainvälisesti tunnettuja, vain johtavilta valmistajilta. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme vain ne tuotteet, joita itsekin käyttäisimme. Näitä tuotteita asiakaskuntamme haluavat käyttää myös jatkossa, sillä niitä käyttämällä voi varmistua jatkuvasta laadusta sekä jälkimarkkinoinnin onnistumisesta. Tuotteisiin saa varaosia ja niiden elinkaari on todella pitkä, kymmeniä vuosia. Haluamme näin varmistua myös korvaavien tuotteiden saannista vielä useiden vuosien jälkeen. Tuotteitamme käyttävät laajasti erilaiset kokoonpano- ja valmistusyritykset, joilla on maailmanlaajuista toimintaa ja isoja valmistuseriä.

Nopeat ja luotettavat toimitukset

Toimitamme valtaosan saamistamme tilauksista saman päivän aikana tai asiakkaan pyytämän ajankohtana. Käytämme parhaaksi kokemiamme logistiikkakumppaneita, kuten DHL, FedEx, UPS ja DSV . Huolehdimme siitä, että saat oikeat tuotteet oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaa toimitettuina. Voit käyttää tilauksessasi myös omaa logistiikkakumppaniasi. Varastomme Tampereella ja Tallinnassa takaavat edulliset toimitukset ympäri maailman.

Ehdottoman kilpailukykyinen hinnoittelu

Saat meiltä tuotteen kuin tuotteen takuulla kilpailukykyiseen hintaan. Mikäli saat myymäämme tuotetta edullisemmin toiselta toimijalta, voit ottaa yhteyttä myyntiimme, tarkastetaan tilanne ja korjataan hinnoittelunne samalle tasolle. Teemme kauppaa mielellämme siten että jälleenmyyjämmekin saavat katteen myynnilleen. MK-Controls Oy on luotettava yhteistyökumppanisi jo vuodesta 1992.

Olemme toimineet näillä samoilla periaatteilla ja toimintaa jatkuvasti kehittäen jo 27 vuoden ajan jona aikana olemme nähneet markkinoiden muuttuvan. Valitse MKC kun haluat luotettavan ja kokeneen yhteistyökumppanin seuraaviksi vuosiksi, meidän kanssamme on helppo toimia. Olemme jälleenmyyjillemme tavoitettavissa myös toimistoajan ulkopuolella.

Vaikka jälleenmyyjähintamme ovatkin takuulla edullisimmat, emme tee kompromissejä tuotevalinnoissamme. Myymme vain tuotteita, joiden itse uskomme ja luotamme kestävän asiakkaidemme vaativassa käytössä sekä kokoonpanoissa vuosia, jopa vuosikymmeniä ongelmitta. Kaikki tuotteemme on alkuperämaataattuja sekä ainoastaan alkuperäisiä. Et löydä valikoimastamme Kiinalaisia, tai muissa halpamaissa tuotettuja kopiotuotteita tai muita merkittömiä tuotteita.

Näitä ominaisuuksiamme asiakkaamme arvostavat:

  • Ei minimitilausmääriä
  • Markkinoiden edullisin hintataso
  • Joustavat toimitusehdot
  • Nopea palvelu

Ota yhteyttä ja rekisteröidy asiakkaaksemme, otamme teihin ensitilassa yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

MK-Controls Oy tuo maahan ja toimittaa jälleenmyyjiensä kautta esimerkiksi tasavirtakontaktoreita ja erilaisia liittimiä, kuten akkujen latausliittimiä, trukkipistokkeita, euroliittimiä, FT-liittimiä, hätä-seis- painikkeita, akkukenkiä, virtakaapeleita, sähkötrukkien ohjaimia, sähköautojen latauskaapelit, hydrauli-, sähkö- ja käsitoimiset puristustyökalut ja niiden tarvikkeet. Lisäksi valikoimaamme kuuluu erikoistuotteita kuten MIL- lentokoneliittimiä ja kaapeleita. Valikoimastamme löydät myös sotilas- ja siviililentokoneiden maalatausliittimet, huippulaatuiset digitaalitakometrit mm. Sveitsiläiseltä Jaquetilta. Tuotteemme ovat huipputasoa, kestävät pitkään ja ovat takuulla toimivia olosuhteista riippumatta. Kaikkiin myymiimme tuotteisiin saa kauttamme myös varaosat, kuten solenoidin ja kontaktorin jouset ja liukuosat, akkuliittimien kontaktit, apukontaktit, pilottikontaktit, takometrin mittauspäät ja kaapelit sekä sähköautojen latauskaapelien osat.

Tavoitteemme

Tavoitteenamme on palvella asiakkaamme aina korkealla ammattitaidolla ja toimittaa asiakkaillemme takuulla huippulaatua. Pyrimme löytämään asiakkaillemme aina oikean ratkaisun heidän tarpeisiinsa, olipa kyseessä yksittäinen varaosan tarve tai suuremman teollisen valmistajan tarpeet. Kauttamme hankkituilla tuotteilla ei ole minimiostomääriä ainoastaan muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Toiminta-alueemme

MK-Controls Oy myy maahantuomiaan tuotteita pääosin Suomeen, Venäjälle sekä Baltian maihin ja pohjoismaihin. Saat kauttamme tuotteet maahantuojan tukkuhintaan ostojen kokoon katsomatta. Hintatasomme on todella maltillinen, etsittepä sitten yksittäistä kontaktoria tai kymmenien tuhansien liittimien tilauserää tuotantoonne. Ota yhteyttä ja totea hinta-, sekä palvelutasomme itse.

MK-Controls Oy on Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Asiakkaamme

MK-Controls Oy:n asiakkaat ovat teollisuuden ammattilaitteita käyttäviä ja valmistavia yhtiöitä ja yrityksiä. Vuodesta 1992 lähtien MK-Controls Oy on toimittanut maahantuontisopimustensa alla olevia tuotteita useille sadoille alansa johtaville yrityksille Suomessa sekä muissa pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltiassa. MK-Controls Oy maahantuo ja välittää jälleenmyyjiensä kautta ainoastaan huipputuotteita, joidenka hintataso on takuulla maltillinen. Voit liittyä jälleenmyyjäksemme tästä.

Ota yhteyttä / Contact Us

Jätä meille lyhyt viesti ja olemme yhteydessä mitä pikimmiten. <br><br> We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search