Jaquet takometrit ja mittalaitteet

Huippulaadun Digitaaliset Takometrit

JAQUET Technology Group AG valmistaa huippulaatuisia sensoreita, mittalaitteita ja järjestelmiä seuraaville markkinoille:

  • Sähköntuotanto (Turbiinit ja kompressorit)
  • Raideajoneuvot (Drive ja jarrujärjestelmät)
  • Laivankäyttökoneisto (Large dieselmoottorit)
  • Hydrauliset järjestelmät (Pumput ja moottorit)
  • Kuorma-autojen ja autojen moottorit
  • Aerospace -segmentti (turbiini)

 

Hig Quality Speed measurement

Nopeusanturit ammattikäyttöön | Speed Sensors for professional use

Joillakin markkinasegmenteillään, kuten nopeusmittauslaitteet, JAQUET Technology Group on tunnetusti yksi maailman markkinajohtajista. Vuonna 2000 se jätti jälkensä auto-ja ilmailuteollisuuden kehitykselle kasvatti sekä osaamistaan että ​​laadunhallintaansa merkittävästi. Nykyään tämä yhtiö pystyy käsittelemään lukemattomia hankkeita ja jopa satoja tuhansia osia per asiakas, toimitettavaksi yhden vuoden aikana. JAQUET Technology Group AG on suuresta koostan huolimatta yhä edelleen perheyritys ja sen sisaryritykset Yhdysvalloissa, Hollannissa ja Kiinassa muodostavat JAQUET Technology Group AG:n. Yritykset toimivat itsenäisesti, mutta pääkonttori sijaitsee edelleen Baselissa, Sveitsissä. MK-Controls Oy maahantuo koko JAQUET -valikoiman jo kymmenien vuosien kokemuksella.

Katso tästä esimerkiksi GREENLINE -malliston, teollisuustason vakiosensorit & takometrit -esite: Greenline Sensors & Tachometers tai ota yhteyttä myyntiimme ja etsitään käyttöönne soveltuva JAQUET tuote.

Vakiosensorit | Standard Sensors (Greenline)

125 vuotta sensori- ja mittalaitetekniikkaa – 7 000 000 sensoria

JAQUET juhlistaa 125 vuotisjuhliaan. Globaalin verkostonsa ja suuren korkealuokkaisia tuotteita sisältävän tuotevalikoimansa ansiosta, Jaquet on pystynyt toimimaan perustuksillaan jo 125 vuoden ajan. Nopeuden mittaamisen spesialisti, JAQUET Technology Group jatkaa kasvamistaan. Tämä perheomisteinen yritys on nyt jo viidennessä sukupolven vaihdoksessaan ja matkalla kohti maailman markkinoiden johtoasemaa autoteollisuuden turboahdinmittauksessa. Kiinan markkinoille laajenemisensa ansiosta, Hollannin ja USA:n JAQUET -osastot ovat valmistaneet noin 7 miljoonaa sensoria maailmanlaajuisesti.

Ota yhteyttä / Contact Us

Jätä meille lyhyt viesti ja olemme yhteydessä mitä pikimmiten. <br><br> We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search